Sorteer op
Sorteer op

Kettingsloten keurmerken

Kettingsloten zijn de meest gebruikte sloten om uw scooter te beveiligen tegen diefstal. Op het gebied van kettingsloten zijn er heel veel verschillende varianten. Niet alleen in prijs maar ook in kwaiteit, type en kwaliteit. U wilt natuutlijk niet dat het kettingslot opengebroken kan worden. 

Kettingsloten zullen aan een keurmerken voldoen. Als een slot niet aan het keurmerk veldoet is het mogelijk dat de verzekeraar bij diefstal niet uit zal keren! Voor fietsen geldt dit het zelfde. Fietsen en elektrische fietsen moeten over een slot beschikken in de categorie ART2 de sloten in deze categorie biedt een prima beveiliging tegen diefstal. Maar als u extra zeker van uw zaak wilt zijn wordt u aangeraden om een van de ketting sloten aan te schadden die beschikken over het keurmerk ART3. 

Voor uw scooter te sluiten bent u genoodzaakt minimaal een ART3 gekeurd slot te gebruiken. Dit slot dient als een scooter slot en biedt extra bescherming tegenover een fietsslot. Dit slot is vaak al wat langer omdat u uw scooter of bromfiets dan vast kunt maken aan een desbetreffende paal of boom. 

Beschikt u over een motor dan is het noodzakelijk een ART4 gekeurd sloten te hebben. Als u een ART 3 slot zult gebruiken zal de verzekering van de motoren niets uitkeren. Voor al deze categorieën zijn er verschillende lengtes, kleuren en kwaliteits verschil beschikbaar. 

 

Meer informatie over ketting sloten?

Wilt u meer unformatie over kettingsloten of heeft u een andere vraag over een product uit onze webshop, neem dan gerust contact met ons op.

Erkenningen

© 2011 - 2022 Kuijpers Scooters & Motoren VOF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel