-11%

Vorige Artikel 7 van 8 Volgende

NIU MQi

€ 2.399,00 € 2.148,00 (inclusief btw)

* Genoemde prijzen zijn exclusief € 150,- verplichte doorberekende transportkosten.

Productbeschrijving

De NIU MQi is een elektrische smart scooter van een innovatief bedrijf dat is opgericht door de voormalige CTO van Baidu (de Chinese Google) en een voormalig werknemer van Microsoft. De missie van het bedrijf is om een hoge kwaliteit elektrische scooter te creëren met de nieuwste technologieën en design.


De MQi gebruikt een nieuwe Lithium batterij technologie ontwikkeld door LG dat een actieradius van 65 km mogelijk maakt met een batterijgewicht van slechts 8,3 kg en een oplaadtijd van 6 uur. De accu-behuizing is gemaakt van aluminum en bevat een handige draaghendel. NIU biedt twee jaar garantie op de accu.

De scooter kan worden opgeladen aan elk standaard stopcontact.

De MQi is een kleinere en lichtere scooter dan de NIU NQi. De motor is ontwikkeld in samenwerking met Bosch. De motor is ontworpen voor een lagere energie consumptie onderwijl een snelle acceleratie is behouden voor stadsgebruik.

Bij de MQi is veel extra aandacht besteed aan veiligheid. De MQi voorlamp gebruikt state of the art silicon on silicon LED technologie. De technologie zorgt voor een grotere helderheid met een lager energieverbruik. De lamp is ontworpen om lage en hoge lichtstralen te bieden voor een confortabel zichtsveld.  Met een zichtbaarheid van 270° zorgt de achterverlichting van de M1 voor extra veiligheid.

De MQi heeft een 360° Light Halo rondom de scooter voor het waarborgen van de veiligheid van voetgangers en zodat de scooter ’s nachts goed zichtbaar is. Om de veiligheid verder te vergroten beschikt de MQi over automatische richtingaanwijzers. De MQi beschikt ook over waarschuwingsverlichting.

De MQi is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone. Alles van batterij monitoring tot GPS en rij-geschiedenis, de NIU app houdt de bestuurder op de hoogte over alles met betrekking tot de omstandigheden en gezondheid van de MQi. De app voorziet daarbij in een anti-diefstal systeem dat de bestuurder waarschuwt als de MQi wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in real time te traceren.

De MQi heeft cruise control, parkeer assistent, een sensor gebaseerd veiligheid en waarschuwingssysteem en veel meer features. De scooter heeft een afstandsbediening waarmee de scooter in het donker kan worden gelokaliseerd.  Wanneer ingedrukt schakelt de scooter de verlichting in en geeft een geluid.

De scooter heeft 2 rij modi: Eco en Performance.

De MQi beschikt over een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarbij de remenergie wordt teruggevoerd naar de accu.

* De rijkilometers op deze website zijn allemaal theoretische waarden. Het praktijk bereik wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals lading, temperatuur, windsnelheid, wegdek en bedieningsgebruiken.
The battery of lithium batteries takes the maximum capacity of the batteries in a period of use af. Het instrument geeft een witte achtergrondverlichting in een omgeving met veel licht en een gekleurde achtergrondverlichting in een omgeving met weinig licht. Omdat het scherm een ​​vloeibaar kristalbeeld is, is het display-effect op de website slechts een demonstratie. Het specifieke effect en kleur kunnen afwijken van het voorwerp. De NIU-app is per land en softwareversie. De voertuigmodellen die op deze website worden getoond, zijn afhankelijk van de markt in verschillende landen en regio's. De inhoud van deze website is alleen ter referentie.

Specificaties:

 • Accu:                          48V 32Ah lithium ion
 • Motor Type:                Bosch 1200W / 1400W Taylored motor
 • Accu:                          Panasonic / 18650
 • Laadduur:                  8 uur voor 100%; 6 uur voor 80%
 • Praktijk bereik 25:     70KM (1200W)
 • Praktijk bereik 45:     45KM (1400W)
 • Wiel voor:                   3.00 x 10
 • Wiel Achter:               3.00 x 10
 • Bandenspanning:      2,0 Bar
 • Remmen:                    Voor: Schijfrem / Achter: Trommelrem
 • Max. belading:           150 KG
 • Kleur:                          Grijs, Wit, Rood, Blauw.

 

Registratie 

Voor dat de scooter bij u thuisbezorgd wordt, hebben we eerst een kopie van uw rijbewijs nodig. Wij zetten de scooter geheel kosteloos voor u op naam.

Heeft u vragen over dit product of vragen over een ander product uit onze webshop neem dan gerust contact met ons op!

* Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Erkenningen

© 2011 - 2021 Kuijpers Scooters & Motoren VOF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel