Navigatie

-11%

Niu M1 E-scooter

Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 2.249,00 € 1.998,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Specificaties

MerkNIU
ModelM1
Uitvoering25 en 45km/h
Vermogen0,8 kW (1,1 pk)
Gewicht58 kg
BatterijLithium (LFP)
Gemiddelde Actieradius70 km*
Oplaadtijd6 uur

 

 

 

 

 

De NIU M1 is een elektrische smart scooter van een innovatief bedrijf dat is opgericht door de voormalige CTO van Baidu (de Chinese Google) en een voormalig werknemer van Microsoft. De missie van het bedrijf is om een hoge kwaliteit elektrische scooter te creëren met de nieuwste technologieën en design.


De M1 gebruikt een nieuwe Lithium batterij technologie ontwikkeld door LG dat een actieradius van 65 km mogelijk maakt met een batterijgewicht van slechts 8,3 kg en een oplaadtijd van 3 uur. De accu-behuizing is gemaakt van aluminum en bevat een handige draaghendel. NIU biedt twee jaar garantie op de accu.

De scooter kan worden opgeladen aan elk standaard stopcontact.

De M1 is een kleinere en lichtere scooter dan de NIU N1s. De motor is ontwikkeld in samenwerking met Bosch. De motor is ontworpen voor een lagere energie consumptie onderwijl een snelle acceleratie is behouden voor stadsgebruik.

Bij de M1 is veel extra aandacht besteed aan veiligheid. De M1 voorlamp gebruikt state of the art silicon on silicon LED technologie. De technologie zorgt voor een grotere helderheid met een lager energieverbruik. De lamp is ontworpen om lage en hoge lichtstralen te bieden voor een confortabel zichtsveld.  Met een zichtbaarheid van 270° zorgt de achterverlichting van de M1 voor extra veiligheid.

De M1 heeft een 360° Light Halo rondom de scooter voor het waarborgen van de veiligheid van voetgangers en zodat de scooter ’s nachts goed zichtbaar is. Om de veiligheid verder te vergroten beschikt de M1 over automatische richtingaanwijzers. De M1 beschikt ook over waarschuwingsverlichting.

De M1 is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone. Alles van batterij monitoring tot GPS en rij-geschiedenis, de NIU app houdt de bestuurder op de hoogte over alles met betrekking tot de omstandigheden en gezondheid van de M1. De app voorziet daarbij in een anti-diefstal systeem dat de bestuurder waarschuwt als de M1 wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in real time te traceren.

De M1 heeft cruise control, parkeer assistent, een sensor gebaseerd veiligheid en waarschuwingssysteem en veel meer features. De scooter heeft een afstandsbediening waarmee de scooter in het donker kan worden gelokaliseerd.  Wanneer ingedrukt schakelt de scooter de verlichting in en geeft een geluid.

De scooter heeft 2 rij modi: Eco en Performance.

De M1 beschikt over een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarbij de remenergie wordt teruggevoerd naar de accu.

De M1 is beschikbaar in veel kleuren.

 

 

* De rijkilometers op deze website zijn allemaal theoretische waarden. Het probleem bereik wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals lading, temperatuur, windsnelheid, wegdek en bedieningsgebruiken.
The battery of lithium batteries takes the maximum capacity of the batteries in a period of use af. Het instrument geeft een witte achtergrondverlichting in een omgeving met veel licht en een gekleurde achtergrondverlichting in een omgeving met weinig licht. Omdat het scherm een ​​vloeibaar kristalbeeld is, is het display-effect op de website slechts een demonstratie. Het specifieke effect en kleur kunnen afwijken van het voorwerp. De NIU-app is per land en softwareversie. De voertuigmodellen die op deze website worden getoond, zijn afhankelijk van de markt in verschillende landen en regio's. De inhoud van deze website is alleen ter referentie.

Gemakkelijk betalen via IDeal

Kuijpers scooters erkenningen

© 2011 - 2019 Kuijpers Scooters & Motoren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel