Vorige Artikel 10 van 13 Volgende

NIU NQi Cargo 45 Standard Range

€ 3.024,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving

De NIU NQi-Cargo is een elektrische bezorg scooter van een innovatief  bedrijf dat is opgericht door de voormalige CTO van Baidu (de Chinese Google) en een voormalig werknemer van Microsoft. De missie van het bedrijf is om een hoge kwaliteit elektrische scooter te creëren met de nieuwste technologieën en design.

De scooter heeft een verstevigde beugel waarmee vele soorten vracht- en bezorgboxen kunnen worden geïnstalleerd.

De NQi-Cargo scooter heeft een 2.400 watt Bosch elektromotor met 65 Nm koppel. De motor is zeer krachtig en maakt het mogelijk om zwaardere cargo te vervoeren.

De scooter heeft een 26 Ah Lithium accu dat de scooter voorziet van 80 km bereik bij stadsgebruik.

De NIU NQi-Cargo gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. De accu weegt slechts 10 kg en kan eenvoudig worden verwisseld door een opgeladen accu zodat het mogelijk is om de scooter 24/7 te gebruiken bij gebruik van meerdere accu’s

De NQi-Cargo heeft internet en GPS connectiviteit en is geschikt voor vloot optimalisatie software. Alles van batterij monitoring tot GPS en rij-geschiedenis, de NIU app houdt de bestuurder en operator op de hoogte over alles met betrekking tot de omstandigheden en gezondheid van de (vloot) scooter(s). De app voorziet daarbij in een anti-diefstal systeem dat waarschuwt als de NQi-Cargo wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in real time te traceren.

De NQi-Cargo heeft voor en achter schijfremmen. De scooter beschikt over een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarbij de remenergie wordt teruggevoerd naar de accu.

Lage onderhoudskosten

De NIU app monitort en diagnosticeert de scooter pro-actief om hoge onderhoudskosten te voorkomen. Een elektromotor benodigt geen onderhoud en wanneer gebruik wordt gemaakt van regeneratief remmen dan wordt zelfs op de remmen bespaard.

Naast uitlaatgassen is het fijnstof van remmen ook een belangrijke vervuiler van lucht. De NIU N-Cargo kan dus daadwerkelijk 0% uitstoot bieden door te remmen met de elektromotor.

 

* De rijkilometers op deze website zijn allemaal theoretische waarden. Het praktijk bereik wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals lading, temperatuur, windsnelheid, wegdek en bedieningsgebruiken.
The battery of lithium batteries takes the maximum capacity of the batteries in a period of use af. Het instrument geeft een witte achtergrondverlichting in een omgeving met veel licht en een gekleurde achtergrondverlichting in een omgeving met weinig licht. Omdat het scherm een ​​vloeibaar kristalbeeld is, is het display-effect op de website slechts een demonstratie. Het specifieke effect en kleur kunnen afwijken van het voorwerp. De NIU-app is per land en softwareversie. De voertuigmodellen die op deze website worden getoond, zijn afhankelijk van de markt in verschillende landen en regio's. De inhoud van deze website is alleen ter referentie.

Specificaties:

 • Accu:                          60V 26Ah lithium ion
 • Motor Type:                Bosch 1800W Taylored motor
 • Accu:                          Panasonic / 18650
 • Laadduur:                  7 uur voor 100%; 5 uur voor 80%
 • Praktijk bereik 25:     N.V.T.
 • Praktijk bereik 45:     45KM (1800W)
 • Wiel voor:                   90 x 90/12
 • Wiel Achter:               120 x 90/12
 • Bandenspanning:      2,0 Bar
 • Remmen:                    Voor: Schijfrem / Achter: Schijfrem
 • Max. belading:           150 KG
 • Kleur:                          Wit.

 

Registratie 

Voor dat de scooter bij u thuisbezorgd wordt, hebben we eerst een kopie van uw rijbewijs nodig. Wij zetten de scooter geheel kosteloos voor u op naam.

Heeft u vragen over dit product of vragen over een ander product uit onze webshop neem dan gerust contact met ons op!

* Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Erkenningen

© 2011 - 2022 Kuijpers Scooters & Motoren VOF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel