Vorige Artikel 1 van 13 Volgende

NIU UQi Sport

€ 2.098,00 (inclusief btw)

Productbeschrijving

De NIU U-Series is een tweede generatie elektrische smart scooter van een innovatief bedrijf dat is opgericht door de voormalige CTO van Baidu (de Chinese Google) en een voormalig werknemer van Microsoft. De missie van het bedrijf is om een hoge kwaliteit elektrische scooter te creëren met de nieuwste technologieën en design.

De UQi is ontwikkeld met de nieuwste design wetenschap en technologieen. Alle onderdelen van de scooter inclusief het design en de motor zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de stad en zijn ontwikkeld op basis van een studie met 150.000 bestuurders en meer dan 1 miljoen kilometer aan rij-data van NIU’s populaire N-Series en M-Series scooters. Het resultaat is een scooter dat vanuit de basis is ontwikkeld voor gebruik in drukke steden.

De scooter heeft een naked-frame dat is ontwikkeld voor duurzaamheid en laadvermogen. Het voorziet de scooter van stijfheid en betrouwbaarheid voor optimale rijeigenschappen.

De UQi is voorzien van een 1.500 watt geoptimaliseerde Bosch elektromotor met 92,6% efficientie. De motor is custom ontwikkeld in een joint research and development samenwerking tussen NIU en Bosch met gebruik van NIU’s studiegegevens. De motor is o.a. voorzien van een uniek motor-slot dat anti-diefstal verbetert.

De UQi is voorzien van Panasonic 18650 Lithium accu’s van hetzelfde type als de accu’s in de Tesla Model S. De accu’s voorzien in een bereik van 40 km. NIU levert 2 jaar garantie op de accu’s.

De U1 is voorzien van een draadloze sleutel dat het mogelijk maakt om het motor-slot te openen of te sluiten van een afstand tot 50 meter.

De scooter is voorzien van een 6-Axis motie sensor om anti-diefstal te verbeteren. Samen met het GPS anti-diefstal systeem is het systeem in staat om zeer exact onbevoegde beweging van de scooter te detecteren om diefstal te voorkomen.

Evenals Tesla auto’s is de scooter uitgerust met een cloud-verbonden controller dat de staat van de scooter in real-time monitort en diagnosticeert en dat voorziet in Over-The-Air updates om de scooter te voorzien van upgrades met nieuwe functionaliteiten.

 

Bij de U-Series is veel extra aandacht besteed aan veiligheid. De UQi voorlamp gebruikt state of the art silicon on silicon LED technologie. De technologie zorgt voor een grotere helderheid met een lager energieverbruik. De lamp is ontworpen om lage en hoge lichtstralen te bieden voor een confortabel zichtsveld.

De UQi heeft een 360° Light Halo rondom de scooter voor het waarborgen van de veiligheid van voetgangers en zodat de scooter ’s nachts goed zichtbaar is. Om de veiligheid verder te vergroten beschikt de UQi over automatische richtingaanwijzers. De UQi beschikt ook over waarschuwingsverlichting.

De UQi is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone. Alles van batterij monitoring tot GPS en rij-geschiedenis, de NIU app houdt de bestuurder op de hoogte over alles met betrekking tot de omstandigheden en gezondheid van de UQi. De app voorziet daarbij in een anti-diefstal systeem dat de bestuurder waarschuwt als de UQi wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in real time te traceren.

De UQi heeft cruise control, parkeer assistent, een sensor gebaseerd veiligheid en waarschuwingssysteem en veel meer features. De scooter heeft een afstandsbediening met 50 meter bereik.

De UQi beschikt over een Kinetic Energy Recovery System (KERS) of regeneratief remmen waarbij de remenergie wordt teruggevoerd naar de accu.

* De rijkilometers op deze website zijn allemaal theoretische waarden. Het praktijk bereik wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals lading, temperatuur, windsnelheid, wegdek en bedieningsgebruiken.
The battery of lithium batteries takes the maximum capacity of the batteries in a period of use af. Het instrument geeft een witte achtergrondverlichting in een omgeving met veel licht en een gekleurde achtergrondverlichting in een omgeving met weinig licht. Omdat het scherm een ​​vloeibaar kristalbeeld is, is het display-effect op de website slechts een demonstratie. Het specifieke effect en kleur kunnen afwijken van het voorwerp. De NIU-app is per land en softwareversie. De voertuigmodellen die op deze website worden getoond, zijn afhankelijk van de markt in verschillende landen en regio's. De inhoud van deze website is alleen ter referentie.

 

Specificaties:

 • Accu:                          48V 21Ah lithium ion
 • Motor Type:                Bosch 800/1200W Taylored motor
 • Accu:                          Panasonic / 18650
 • Laadduur:                  4,5 uur voor 100%; 2 uur voor 80%
 • Praktijk bereik 25:     37KM (800W)
 • Praktijk bereik 45:     29KM (1200W)
 • Wiel voor:                   65 x 95/12
 • Wiel Achter:               65 x 95/12
 • Bandenspanning:      2,5 Bar
 • Remmen:                    Voor: Schijfrem / Achter: Schijfrem
 • Max. belading:           150 KG
 • Kleur:                          Wit, Rood, Blauw, Zwart/Rood.

 

Registratie 

Voor dat de scooter bij u thuisbezorgd wordt, hebben we eerst een kopie van uw rijbewijs nodig. Wij zetten de scooter geheel kosteloos voor u op naam.

Heeft u vragen over dit product of vragen over een ander product uit onze webshop neem dan gerust contact met ons op!

* Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden.

Erkenningen

© 2011 - 2022 Kuijpers Scooters & Motoren VOF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel