Navigatie

Niu N1S E-scooter

Artikel 1 van 6 Volgende
€ 2.995,00 (inclusief 21% BTW)
Aantal

Specificaties

MerkNIU
ModelN1s
Uitvoering25 en 45km/h
Vermogen2,4 kW (3,2 pk)
Gewicht95 kg
BatterijLithium (LFP)
Gemiddelde Actieradius70 km*
Oplaadtijd6 uur

 

 

 

 

De NIU N1s is een elektrische smart scooter van een innovatief bedrijf dat is opgericht door de voormalige CTO van Baidu (de Chinese Google) en een voormalig werknemer van Microsoft. De missie van het bedrijf is om een hoge kwaliteit elektrische scooter te creëren met de nieuwste technologieën en design.

De N1s heeft een 29 Ah accu, 2,6 kW motor en 80 km actieradius bij stadsgebruik.

De NIU N1s gebruikt de modernste lithium-ion batterijpakketten (Gefabriceerd door Panasonic, Samsung en LG) met een garantie van twee jaar. Door zijn gewicht van slechts 10 kg (22lbs) kan u de NIU batterij makkelijk dragen voor het opladen op kantoor of thuis. Het 29aH batterijpakket is volledig opgeladen binnen zes uur, levert een bereik van 80km, of ongeveer vier dagen van typisch stadsgebruik.

De scooter kan worden opgeladen aan elk standaard stopcontact.

De N1s is een ware smart scooter dat verbindt met een smart phone. Alles van batterij monitoring tot GPS en rij-geschiedenis, de NIU app houdt de bestuurder op de hoogte over alles met betrekking tot de omstandigheden en gezondheid van de N1s. De app voorziet daarbij in een anti-diefstal systeem dat de bestuurder waarschuwt als de N1s wordt verplaatst. Met GPS is het mogelijk om de positie van de scooter in real time te traceren.

De N1s beschikt over een Kinetic Energy Recovery System(KERS) of regeneratief remmen waarbij de remenergie wordt teruggevoerd naar de accu.

De N1s is beschikbaar in veel kleuren.

 

 

 

 

 

* De rijkilometers op deze website zijn allemaal theoretische waarden. Het probleem bereik wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals lading, temperatuur, windsnelheid, wegdek en bedieningsgebruiken.
The battery of lithium batteries takes the maximum capacity of the batteries in a period of use af. Het instrument geeft een witte achtergrondverlichting in een omgeving met veel licht en een gekleurde achtergrondverlichting in een omgeving met weinig licht. Omdat het scherm een ​​vloeibaar kristalbeeld is, is het display-effect op de website slechts een demonstratie. Het specifieke effect en kleur kunnen afwijken van het voorwerp. De NIU-app is per land en softwareversie. De voertuigmodellen die op deze website worden getoond, zijn afhankelijk van de markt in verschillende landen en regio's. De inhoud van deze website is alleen ter referentie.

Gemakkelijk betalen via IDeal

Kuijpers scooters erkenningen

© 2011 - 2019 Kuijpers Scooters & Motoren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel