Navigatie

Agility 12'' 45km fat (euro 3) NIEUW

Vorige Artikel 2 van 2
€ 1.643,05 (inclusief 21% BTW)
  • Productbeschrijving

    Eigenlijk is deze Kymco Agility 12 FAT precies hetzelfde als zijn voorgangers. Alleen het motorblok is voorzien van een 4-takt motorblok die voldoet aan de nieuwste emmissienorm van Euro3! 

    Hierdoor is de zuinige Agility nog schoner en zuiniger dan zijn voorgangers. Het model is verder standaard voorzien van halogeen verlichting voor en wat het remgebruik betreft zorgt een schijfrem in het voorwiel voor een zo’n kort mogelijke remweg. Het brede voorscherm zorgt voor bescherming tegen regen en mocht dit niet voldoende zijn is het monteren van een origineel windscherm mogelijk. Het duidelijke dashboard is overzichtelijk en voorzien van alle informatie die men nodig heeft. 

    De Agility 12 inch FAT is buiten een perfecte reisgenoot voor de woon-werker, ook een praktische scooter voor bedrijven. Of men er nou mee wil bezorgen of hem in wil zetten als lesvoertuig, de Agility is van alle markten thuis. 

    Speciaal ontworpen accessoires zorgen er voor dat een ieder in zijn eigen werkgebied optimaal kan profiteren van de Agility 12 inch FAT.

  •           excl.  Rijklaarmaken, Kenteken, Leges & SRN kosten.

          Maandelijkse financiering kunt hier (Direct afsluiten)

         *typefouten en prijs wijzigingen voorbehouden

Registratie 

Voor dat de scooter bij u thuis bezorgd wordt hebben we eerst een kopie van uw rijbewijs nodig. Wij zetten de scooter geheel kostenloos voor u op naam.

Gemakkelijk betalen via IDeal

Kuijpers scooters erkenningen

© 2011 - 2018 Kuijpers Scooters & Motoren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel